Elma Nowak-Beunder

makethumb-9

Sinds maart 2008 geef ik vioolles in Valkkoog. Daarnaast geef ik ook 2 dagen les aan de muziekschool in Opmeer en 2 dagen in de Lucebertschool en de Bosschool te Bergen.

Ik ben geboren in 1962 en speel sinds mijn 14-de jaar viool. Daarvoor heb ik 7 jaar pianoles gehad waar ik nog steeds plezier van heb als ik mijn leerlingen wil begeleiden.

Ik geef al sinds 1985 vioolles (destijds voornamelijk als vervanger van zieke docenten) maar ben pas in 1996 mijn conservatorium-opleiding gaan doen. Daarvoor heb ik slavische talen gestudeerd aan de U.v.A.
Om mijn blik op het muziekles geven te verbreden heb ik na het reguliere conservatorium ook nog lesssen genomen aan ‘Helicon Hogeschool voor de muziek’ te Zeist. Daar heb ik o.m. kennis gemaakt met de antroposofische manier van lesgeven.

Verder heb ik bij Johannes Lievaart in Utrecht de Suzuki-docentenopleiding gevolgd, om me te bekwamen in het vioolles geven aan zeer jonge kinderen. Al vanaf drie jaar kunnen kinderen bij mij terecht om vioolles te krijgen.

Tevens heb ik de opleiding ‘ Muziek op schoot’ afgerond. Sinds ik daarvoor gekwalificeerd ben, verzorg ik (bij voldoende aanmelding) deze muzieklessen voor de allerjongsten (vanaf 2 jaar). Dit is een  leuke cursus van 8 lessen, om samen met uw dreumes/peuter te volgen( b.v. voorafgaand aan de suzuki-vioollessen!).

Graag geef ik per telefoon of e-mail meer uitgebreide informatie over zowel de peutermuziekcursus ‘ Muziek op schoot’ als over de Suzuki vioollessen voor zeer jonge kinderen. ( mijn tel.nr. en e-mail kunt u opvragen via het het kopje ‘Contact’).

Tarief lesgeld: kan bij de docent worden opgevraagd, u kunt hiervoor het contactformulier gebruiken