Marion Blonk

makethumb-12

 

Marion heeft jarenlange ervaring als dwarsfluitdocent. Bij het geven van dwarsfluitles is het voor haar zeer belangrijk om leerlingen de liefde voor muziek bij te brengen. Natuurlijk is een gedegen technische basis belangrijk, maar je kunnen uiten en voldoening vinden in het musiceren is van grote waarde. Ze leert kinderen de eerste beginselen van het fluitspelen, als de kinderen te jong zijn voor een grote fluit, beginnen we met een kinderfluit. Ook  gevorderde leerlingen helpt zij zich verder ontwikkelen, b.v. op het gebied van toonvorming, ademtechniek, interpretatie, voorspelen/auditie, etc.

Je krijgt les op je eigen niveau in een ontspannen sfeer, er is de mogelijkheid voor privéles, groepsles en samenspel, desgewenst kan dat ook 1 x per 2 weken.

Marion heeft een conservatoriumopleiding voor zowel Docerend Musicus als Uitvoerend Musicus afgerond. Als solist trad zij enkele malen op met het symfonieorkest van het Brabants Conservatorium. Ook nam ze deel aan een masterclass van Trevor Wye. Marion heeft veel ervaring met  kamermuziek, zij speelde in blaassextet Le Sextuor , salonorkest Flor de Pasion en het Circle collectief waarin ook improvisatie een belangrijk onderdeel was. Zij vormt nu een duo met pianiste/organiste Anja van der Ploeg en maakt al meer dan 30 jaar deel uit van het  Aiolos Kwartet (4 dwarsfluiten).

privéles 1/2 uur                       € 720,-
duo 1/2 uur                               € 480,-
duo 3/4 uur                               € 720,-
ensemble (min.4 pers.)       € 340,-